Beweging

Wat doet beweging met je

Door beweging ga je (letterlijk) ergens doorheen. Als je beweegt ga je door de ruimte heen, maar beweging werkt ook op een mentaal niveau. Als je vast zit in een bepaald denk patroon kan je door even op te staan en een rondje te lopen een nieuwe visie krijgen. Dit zal je verder helpen in het proces waar je mee bezig bent. Bewegen helpt ook om de dingen die ín je lichaam vast zitten los te maken (door te rennen wordt je lichaam letterlijk doorgespoeld, de bloedsomloop versneld en zorgt ervoor dat alles in je lichaam even verfrist wordt.

Waarom oefeningen blijven doen

Door oefeningen te doen wordt je bewuster van je lichaam en zal je sneller merken als er iets mis zou zijn. De oefeningen die ik gebruik zullen er voor zorgen dat ze je houding verbeteren waardoor je je lichaam op een betere en efficiëntere manier gebruikt en het beter gaat functioneren. Ik geef oefeningen uitleg en tips over hoe je in jou levenssituatie het beste voor je lichaam kunt zorgen.

Door bijvooerbeeld het regelmatig beoefenen van Yoga hoed je je lichaam in beweging, spreek je iedere keer je spieren aan, waardoor ze in conditie zullen blijven