Behandelingen

Persoonlijke Sessies

Met een holistische visie op de mens, ga ik samen met jou opzoek naar wat je doelen zijn, wat jou “hobbels” zijn en en wat jij eigenlijk diep van binnen wil.
Elke klacht heeft zijn oorzaken welke, mocht dat nodig zijn, in de sessies uitgediept kunnen worden om zo oude overtuigingen de baas te worden en trauma’s te verwerken.
Mijn grootste focus ligt echter in het hier en nu. …Waar sta je, …Hoe zie jij jezelf, …Hoe denk je dat anderen jou zien en klopt dat beeld wel, …Wat wil jij….!
Ik daag je uit om vanuit andere perspectieven naar jezelf te kijken zodat je een helder en volledig beeld krijgt, belemmeringen kunt ontrafelen en je kunt leven zoals jij dat wilt.
In eerste instantie is mijn doel om je bewust te maken van jezelf en je vervolgens inzichten te geven in waarom je reageert zoals je doet in sommige situaties. Door middel van een verdieping in de therapie worden er mogelijkheden gecreëerd waarmee je jezelf een bewuste keuze geeft om dingen naar je hand te zetten. De combinatie van mentale en fysieke methoden in één behandeling werkt versterkend in het proces en zorgt ervoor dat er op beide vlakken meer verandering mogelijk is.

Hieronder vind je meer informatie over technieken die ik kan toepassen:

Jin Shin Jyutsu

Jin Shin Jyutsu is een soort van acupressuur die gebaseerd is op zesentwintig punten langs de energiebanen van het lichaam. Met gebruik van de handen en vingers worden blokkades vrij gemaakt om de energie in evenwicht te brengen, om de energie niveaus te verbeteren de emoties in balans te brengen en onze geest te kalmeren. (Lees Verder).

Hypnotherapie

De gedachte achter hypnotherapie is dat de patiënt onder hypnose gemakkelijker contact kan maken met het onderbewustzijn dan in het dagelijks leven mogelijk is omdat het rationele bewustzijn dat belemmert. Door contact met onbewuste gevoelens en ideeën krijgt de patiënt (meer) inzicht in de eigen behoeften en mogelijkheden. Met de verkregen informatie kan een proces van genezing in gang worden gezet. (Lees Verder).

Ayahuasca

Als je echt in het diepe wilt duiken bied ik persoonlijke Ayahuasca sessies aan en organiseer ik elke maand een Ayahuasca ceremonie voor ongeveer 3 à 4 deelnemers. Deze ceremonies vereisen een goede voorbereiding en begeleiding. Het opend jezelf naar nieuwe inzichten en zal je helpen om grote sprongen te maken in je ontwikkeling. (Lees Verder).

Coaching

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie. Doel van de coaching is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit van de coachee. De coach stelt voornamelijk vragen en spiegelt de antwoorden. Het is de bedoeling om de ander aan het denken te zetten die daardoor in beweging komt! (Lees Verder).

Massage Therapie

In mijn behandelingen pas ik verschillende massage technieken toe om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren. Door de verbinding tussen lichaam en geest, stimuleert een ontspannen lichaam de vrije gedachten stroom. (Lees Verder).

Voice Dialogue

Voice Dialogue geeft stem aan onze delen, zowel aan de bekende delen als aan delen die verrassend nieuw voor ons lijken. Zij spelen namelijk op de stemmingsachtergrond een rol en vaak een veel belangrijkere rol dan we ons in eerste instantie voorstellen. Voice Dialogue is een unieke manier om een volwaardig dirigent van ons innerlijk orkest te worden, waarin elk instrument volledig tot zijn recht komt. (Lees Verder).

Beweging

Door beweging ga je (letterlijk) ergens doorheen. Als je beweegt ga je door de ruimte heen, maar beweging werkt ook op een mentaal niveau. Een vastzittend denkpatroon kan door beweging een nieuwe blik op je proces geven en je verder helpen. (Lees Verder).

Hypnobirthing

Naast ontwikkelingssessies begeleid ik ook vrouwen voorafgaand en tijdens een bevalling. Ik geef ook cursussen aan partners voor wie deze begeleiding zelf willen geven.
Vaak zijn de resultaten hiervan verbluffend. Denk hierbij aan: minder pijn, kortere bevalling, betere verbinding met het ongeboren kind, betere doorbloeding bij het geboren kind, minder bloedverlies en sneller herstel na de bevalling.