Behandel Methoden

Mijn behandelingen bestaan meestal uit een combinatie van meerdere therapeutische technieken of onderdelen hiervan die op het moment zelf voor mij het beste lijken te zijn om dichter bij het doel te komen
Hier onder vind je uitgebreide informatie over alle methoden waar ik in gespecialiseerd ben.

Jin Shin Jyutsu

Jin Shin Jyutsu is een soort van acupressuur die gebaseerd is op zesentwintig punten langs de energiebanen van het lichaam. Met gebruik van de handen en vingers worden blokkades vrij gemaakt om de energie in evenwicht te brengen, om de energie niveaus te verbeteren de emoties in balans te brengen en onze geest te kalmeren.

Hypnotherapie

De gedachte achter hypnotherapie is dat de patiënt onder hypnose gemakkelijker contact kan maken met het onderbewustzijn dan in het dagelijks leven mogelijk is omdat het rationele bewustzijn dat belemmert. Door contact met onbewuste gevoelens en ideeën krijgt de patiënt (meer) inzicht in de eigen behoeften en mogelijkheden. Met de verkregen informatie kan een proces van genezing in gang worden gezet.

Ayahuasca

Als je echt in het diepe wilt duiken bied ik persoonlijke Ayahuasca sessies aan en organiseer ik elke maand een Ayahuasca ceremonie voor ongeveer 3 à 4 deelnemers. Deze ceremonies vereisen een goede voorbereiding en begeleiding. Het opent jezelf naar nieuwe inzichten en zal je helpen om grote sprongen te maken in je ontwikkeling.

Coaching

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie. Doel van de coaching is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit van de coachee. De coach stelt voornamelijk vragen en spiegelt de antwoorden. Het is de bedoeling om de ander aan het denken te zetten die daardoor in beweging komt!

Massage Therapie

In mijn behandelingen pas ik verschillende massage technieken toe om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren. Door de verbinding tussen lichaam en geest, stimuleert een ontspannen lichaam de vrije gedachten stroom.

Voice Dialogue

Voice Dialogue geeft stem aan onze delen, zowel aan de bekende delen als aan delen die verrassend nieuw voor ons lijken. Zij spelen namelijk op de stemmingsachtergrond een rol en vaak een veel belangrijkere rol dan we ons in eerste instantie voorstellen. Voice Dialogue is een unieke manier om een volwaardig dirigent van ons innerlijk orkest te worden, waarin elk instrument volledig tot zijn recht komt.

Beweging

Door beweging ga je (letterlijk) ergens doorheen. Als je beweegt ga je door de ruimte heen, maar beweging werkt ook op een mentaal niveau. Een vastzittend denkpatroon kan door beweging een nieuwe blik op je proces geven en je verder helpen.

Hypnobirthing

Naast ontwikkelingssessies begeleid ik ook vrouwen voorafgaand en tijdens een bevalling. Ik geef ook cursussen aan partners voor wie deze begeleiding zelf willen geven.
Vaak zijn de resultaten hiervan verbluffend. Denk hierbij aan: minder pijn, kortere bevalling, betere verbinding met het ongeboren kind, betere doorbloeding bij het geboren kind, minder bloedverlies en sneller herstel na de bevalling.