Beweging

Door beweging ga je (letterlijk) ergens doorheen. Als je beweegt ga je door de ruimte heen, maar beweging werkt ook op een mentaal niveau. Als je vast zit in een bepaald denk patroon kan je door even op te staan en een rondje te lopen een nieuwe visie krijgen. Dit zal je verder helpen in het proces waar je mee bezig bent. Bewegen helpt ook om de dingen die ín je lichaam vast zitten los te maken (door te rennen wordt je lichaam letterlijk doorgespoeld, de bloedsomloop versneld en zorgt ervoor dat alles in je lichaam even verfrist wordt.

Yoga

Om flexibiliteit kracht en balans te trainen kunt u door middel van yoga fit worden en meer rust en uithoudingsvermogen in het lichaam creëren. Door de meditatieve vorm zullen lichaam en geest ook meer in verbinding met elkaar komen waardoor u zich gezond voelt, u lekker in uw vel zit en helder in de wereld staat.

Dans

Wanneer je lichaam danst komt je hoofd tot rust. Er ontstaat ruimte voor nieuwe gedachten. Deze non-verbale vorm van therapie heeft als doel herstel, behoud en verbetering van het psychisch en lichamelijk functioneren.
Met aandacht voor dans, gronding, ademhaling, houding en muziek in je leven raak je meer thuis in je lichaam en kijkt positiever naar jezelf.

Door te blijven bewegen wordt je bewuster van je lichaam en zal je sneller merken als er iets mis zou zijn. De oefeningen die ik gebruik zullen er voor zorgen dat ze je houding verbeteren waardoor je je lichaam op een betere en efficiëntere manier gebruikt en het beter gaat functioneren. Ik geef oefeningen uitleg en tips over hoe je in jou levenssituatie het beste voor je lichaam kunt zorgen.

Contact

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?